February 20, 2019, 09:42:02 am

News:

SMF - Just Installed!


+-

User

Welcome, Guest.
Please login or register.
 
 
 
Forgot your password?

Stats

Members
Total Members: 52
Latest: weed2all
New This Month: 2
New This Week: 0
New Today: 0
Stats
Total Posts: 1581
Total Topics: 162
Most Online Today: 4
Most Online Ever: 169
(October 30, 2018, 10:03:43 am)
Users Online
Members: 0
Guests: 5
Total: 5

Theme Select

*

Search



Advanced Search

Loss of visual cues!

Started by Bad Raven, April 12, 2018, 08:25:14 am

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Bad Raven

Repetier Host running through Cura as integrated slicer tool into FabII Mini.

I have suddenly lost the visual clues needed for operation. 

I can no longer see the sliced image before printing.

I can no longer see the model "build" on screen as the commands flood across to the printer. (it still prints OK).

I had also lost the display of the item to be printed, was only getting its frame. Slicer page would not show slices, but was showing movement tracks when selected.

Repetier ON A RE-LOAD is now showing the model, but also saying my trial period of Pro features is over so I suppose its that?
HobbyKing Fabrikator II Mini, 100x100x100. (a Malyan printer re-badged) - Modded with magnetic Flex Bed

Original Prusa i3 Mk3 (All Black)

Bad Raven

Solved it.

Seems to be a bug in Repetier as after choosing one form of display the other inc the display of filament progress is lost.

Found a combination of keying choices that recovered it.
HobbyKing Fabrikator II Mini, 100x100x100. (a Malyan printer re-badged) - Modded with magnetic Flex Bed

Original Prusa i3 Mk3 (All Black)


SMF Gallery Random Image

Powered by EzPortal